Online diensten

zoeken
Generic filters

Vanaf 17 juni start Huisartsengroep DOK 11 in samenwerking met Huisartsenvannederland een nieuwe online mogelijkheid contact op te nemen met de praktijk. Hiermee voorkomt u lange wachttijden aan de telefoon.

U heeft hiervoor geen login gegevens nodig. Deze service is 24/7 beschikbaar. Vragen die vóór 13.30u worden ingediend proberen wij dezelfde werkdag te beantwoorden. Medisch urgente vragen worden met voorrang behandeld. Vragen die buiten kantoortijden worden ingediend worden de eerstvolgende werkdag behandeld.

Klik hier om naar deze pagina te gaan en de mogelijkheden te bekijken

Deze dienst is ook geïntegreerd in de app van uw zorg online. Uw zorg online kunt u gewoon blijven gebruiken zoals u gewend bent

 

 

Online diensten Uw zorg online

Online diensten

Veel van uw zorgzaken kunt u gemakkelijk zelf online regelen. Dit kan met de Uw Zorg online app en via de website van uw zorgverlener. Zo kunt u online herhaalrecepten aanvragen, vragen stellen, afspraken boeken en altijd uw medische gegevens inzien. Thuis of onderweg, wanneer het u uitkomt.

Bij technische problemen, zoals het niet kunnen inloggen en data ontbreekt, kunt u contact opnemen met de patiënten helpdesk via:
– Feedback knop in Uw Zorg Online app
– Feedback knop links in het webportaal 
– apps@pharmeon.nl als u niet kunt inloggen. Belangrijk bij het mailen is het vermelden van uw emailadres waarmee u inlogt en waar u inlogt, in dit geval Huisartsengroep DOK 11

mei 2022: helaas ondervinden nog enkele patiënten problemen bij de inzage van hun uitslagen. Dit probleem is bekend bij Uw zorg online en zijn hopen zo snel mogelijk met een oplossing hiervoor te komen. 

 

 

Met onze e-services is het mogelijk online een afspraak te maken, een vraag middels een e-consult te stellen of medicatie online te herhalen. 
Aanmelden voor de e-services kan op de praktijk op vertoon van uw legitimatie.

Afspraak maken
U kunt een afspraak maken zonder wachttijd en wanneer het u uitkomt. Dat doet u in de online agenda.
Herhaalrecepten aanvragen
Bekijk uw medicijngegevens zoals bekend bij uw huisarts en apotheek. En vraag voor medicijnen die u vaak gebruikt, een herhaalrecept aan.
Vragen stellen
U kunt een vraag stellen aan uw huisarts of apotheek. 
U ontvangt binnen 2 werkdagen een antwoord op uw reactie . Let op: bel voor spoedvragen altijd de praktijk of de huisartsenpost.
Dossier bekijken
In uw medisch dossier staan de gegevens over uw gezondheid, zoals uw klachten en ziektes, medicijnen, overgevoeligheden en allergieën, uitslagen van onderzoeken. .

Kies uw praktijk

Praktijk de Folter, van der Klift & Tuinenburg

Praktijk Paulissen & De Bruyne

Praktijk Schook & De Rooij

Online diensten

Online diensten Foto verzenden

Fotoverzenden

Het is mogelijk om een foto ter beoordeling naar de praktijk te verzenden. Let wel dit kan alleen na telefonisch overleg met de doktersassistente

1.Neem telefonisch contact op met uw praktijk
2. U krijgt van de doktersassistente een code 
3. klik op de onderstaande link foto’s versturen
4. Daarna foto’s uploaden vanaf uw telefoon of PC
U kunt maximaal 3 foto’s versturen

Foto verzenden

Online diensten

Online diensten Beeldbellen

Beeldbellen

Het is mogelijk om een met uw huisarts een beeldbel gesprek te voeren.  Wel dient hier een afspraak voor te worden gemaakt.

Meer informatie beeldbellen

Online nieuws
16 augustus
Start verbouwing; Hierbij wordt de oude wachtruimte verbouwd tot 2 extra spreekkamers en de front- en backoffice wordt aangepast. De nieuwe wachtruimte blijft in de centrale hal voor de praktijk. Deze verbouwing kan tijdelijk enige overlast geven.
Wij vragen hiervoor uw begrip.

Fotoverzenden