20191227165202_E0EA3BB5-51BF-41EC-94D1-3592B183CF67
Huisartsengroep

Huisartsengroep

Missie & Visie

Missie

Huisartsengroep DOK11 biedt laagdrempelige, kwalitatief goede, generalistische en toekomstgerichte eerstelijnszorg op het gebied van huisartsengeneeskunde voor alle ingeschreven inwoners van Alblasserdam (postcodegebied 2950-2954). De huisartsengroep streeft ernaar een regiefunctie te vervullen in de zorg, door het centrale aanspreekpunt te zijn voor andere zorgaanbieders uit eerste en tweede lijn. Hierbij wordt ernaar gestreefd kosten-effectief te werken, door hulpvragen zelf af te handelen waar dat verantwoord is en door te verwijzen waar dat nodig is.

Visie

Huisartsengroep DOK11 wil zorg aanbieden op het hoogst haalbare niveau. Hiertoe stelt de praktijk zich open op, zowel voor feedback van eigen medewerkers als van patiënten. De praktijk is NHG geaccrediteerd in 2018. In 20210 zal conform de richtlijn een herraccreditatie plaatsvinden. De bijbehorende revisie van protocollen zal leiden tot een (nog) grotere uniformiteit in werkwijze, waardoor elke medewerker state of the art zorg kan leveren. Bovendien wil de huisartsengroep meer ‘LEAN’ gaan werken, waardoor er meer tijd overblijft voor de core-business: patiëntenzorg.

Huisartsengroep DOK11 hecht veel waarde aan laagdrempeligheid en wil met de tijd mee gaan. Er is een moderne website, die continu open staat voor nieuws en updates. Om de patienten meer mogelijkheden te bieden contact op te nemen op een voor hun geschikt moment, zal gestart worden met het maken van afspraken of herhalen van medicatie via internet en het aanbieden van e-consulten.

Fotoverzenden