Picture of Huisartsengroep

Huisartsengroep

Afspraak maken

Spoed
Indien er sprake is van een noodsituatie kunt u bellen naar het praktijknummer, toets daarna een 1.
Als iedere seconde telt belt u 112.

Online
Veel van uw zorgzaken kunt u gemakkelijk zelf online regelen. Dit kan met de Uw Zorg online app en via de website van uw zorgverlener. Zo kunt u online herhaalrecepten aanvragen, vragen stellen, afspraken boeken en altijd uw medische gegevens inzien. Thuis of onderweg, wanneer het u uitkomt.
klik hier voor meer informatie & aanmelden

 

Afspraak maken telefonisch
Momenteel kunnen er langere wachttijden aan de telefoon zijn in verband met vragen rondom het Coronavirus. Onze reguliere zorg zal, rekening houdend met de Coronamaatregelen, geleidelijk aan weer worden uitgebreid. Het aantal patiënten dat wij op de praktijk kunnen zien is helaas nog steeds beperkt. Sommige afspraken zullen dan ook worden vervangen voor een telefonische of beeldbelafspraak.

Als u twijfelt of u besmet bent met het virus, kom dan in geen geval naar de praktijk, maar neem telefonisch contact. Onze praktijk is telefonisch bereikbaar van 8:00 tot 11:00 en 14:00 tot 16:30.

Als u twijfelt of u besmet bent met het virus, kom dan in geen geval naar de praktijk, maar neem telefonisch contact op met het landelijke informatienummer of de assistente.

Door het nieuwe coronavirus kunt u longontsteking krijgen. U kunt het virus krijgen als iemand dichtbij hoest, niest of u een hand geeft.

Probeer te voorkomen dat u het virus krijgt of aan anderen geeft:

  • Was uw handen vaak met water en zeep.
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
  • Raak zo min mogelijk uw ogen, neus en mond aan.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten.
  • Blijf op 1.5 meter afstand van mensen die hoesten en niezen.

laatste informatie coronavaccinatie

 

Fotoverzenden